Municipis Catalans

Municipis Catalans

25/07/2017, Ripollès

ViatgesPosted by Municipis Catalans 25 Jul, 2017 21:02:18

Avui dimarts hem anat a la capital, Ripoll. Seguint el consell que ens van donar des de l’oficina de turisme hem anat directament a l’aparcament dels mossos on pots deixar el cotxe tot el dia sense pagar ni hi ha límit de temps.

Entre les guies “Ruta Històrica” i “Ruta arquitectònica” que ens varen donar a l’oficina de turisme i la documentació que havíem preparat nosaltres hem fet una visita completa al poble de Ripoll incloent la visita al monestir, allà el noi que ens agafava les entrades ens ha aclarit per que no es pot visitar el monestir, però això ja és historia i no us ho explicarem ara!
Hem dinat a Ripoll a la Plaça Nova molt de gust i a un preu correcte.

A la tarda encara hem tingut temps de visitar el municipi de Gombrèn, com no fa massa ja varem visitar el Santuari i Sant Pere de Montgrony, ens hem estalviat de tornar-hi i hem pogut donar el municipi per visitat.

Us deixem la foto d’una simpàtica taula situada en una terrasseta just a sobre de l’església amb un porró al mig i uns bolets com a seients.

Visiteu-nos al web https://municipiscatalans.com/ i seguiu-nos a facebook a la pàgina https://www.facebook.com/municipiscatalans/  • Comments(0)//bloc.municipiscatalans.com/#post68